Juli 2018
Vi har nu avslutat ett stort solskyddsprojekt, en vecka på ett 300 kvm stort glastak i en galleria. För att reducera värmen och samtidigt behålla ljusinsläpp och rymd monterade vi solskyddsfilm på hela taket. Resultatet blev kanon. Vi har erfarenhet och solskyddslösningar till både mindre och större projekt.


Juni 2018
Vi har produkten som skapar ett bättre inomhusklimat både på arbetsplatsen och i hemmiljön. Solskyddsfilm filtrerar bort 99 % av solens UV-strålning och reducerar värmen avsevärt. I kombination med annat solskydd som markis eller solskyddsgardin kan man skapa svala miljöer i sommarhettan.
Vi erbjuder helhetslösningar med dina behov i fokus.

Hör av dig till oss på 0431- 44 44 55 för en kostnadsfri konsultation!

GDPR Spectratec AB – 25 maj 2018
Den 25 maj 2018 ersätts PUL (den svenska personuppgiftslagen) med GDPR (General Data Protection Regulation), en ny EU-förordning som ökar kraven på hur vi som företag får behandla kunders uppgifter. Detta för att du som kund ska känna dig säker när du delar med dig av dina personuppgifter.

Om du anlitat oss kan du finnas med i vårt kundregister, främst för att vi ska kunna uppfylla vårt avtal mot dig som kund och även för att följa bokföringslagen. De uppgifter som i sådana fall finns registrerade hos oss är namn, adress, mejladress och telefonnummer. Spectratec AB värnar om att skydda dina personuppgifter och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter. Vi lämnar inte dina uppgifter vidare till annan part. Du har rätt att få information om de uppgifter vi har om dig i våra register, kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar. I övrigt krävs ingen åtgärd.

Inom kort kan du läsa mer om vår integritetspolicy här på hemsidan.

December 2017
Vi avslutar året och tackar kunder och leverantörer genom att skänka 10 000 kronor till Barncancerfonden.♥

kampanjknapp_jul_2017_250x250-2


Oktober & November 2017
Solskyddsfilm reducerar farlig UV-strålning och värme samt skyddar ögonen från störande låg vintersol. Säkerhetsfilm i kombination med andra säkerhetslösningar försvårar för inbrottstjuven vars högsäsong är under årets mörka månader.

September 2017

Ny resurs
Välkommen Jennifer Mattsson, vi hoppas du kommer trivas på Spectratec.
Säkerhet
Vi hjälper dig med din fastighets skydd och säkerhet inför hösten och mörkrets intrång.
Solskydd
Tänk också på att solen ligger lågt under höst/vinter och kan verka störande såväl hemma som på kontoret. Med solfilm reduceras störande solljus utan att glasen blir mörka.
Profilering
Glöm inte se över ditt företags profilering – syns man så finns man! 


Juni, Juli & Augusti 2017
Våra mest intensiva månader med högt tryck på leverans och montage av solskyddsfilm och övriga solskyddsprodukter. 

Maj 2017
Ny resurs
Välkommen in i gänget Robert Ockedahl, vi hoppas du kommer trivas på Spectratec.
Mässan i Ängelholm
Efter trevliga dagar i Linda Arena tackar vi för nomineringen till årets företagare. Grattis Engelholmsglass till vinsten och Pyttan till vår delade andraplats.
Tack alla intressenter
Den lediga tjänsten är nu tillsatt, tack alla sökande för visat intresse, vi sparar era ansökningar för framtida öppningar. Lycka till i jobbsökandet!
Lycka till i framtiden Tobias
Tack Tobias för tiden på Spectratec, vi önskar dig lycka till med dina nya utmaningar.

April 2017
Vi kämpar på i fullt tryck och har goda nyheter. Magnus, tillsammans med personal på Spectratec är nominerade till årets företagare 2017. Vinnaren koras under Företagardagarna i Lindab Arena, den 12 maj kl. 14.30 vid Speakers Corner utanför sportbaren.

Mars 2017
Spectratec söker omgående förstärkning! Vi söker dig som vill arbeta i ett mindre företag med varierande arbetsuppgifter – montage, försäljning och delvis administrativa uppgifter. En anställning som innebär mycket kundkontakt och högt tempo i vårt tajta Spectratecgäng. Tror du att du är rätt person mejla magnus@meccomgroup.se.

Februari 2017
Våren och det efterlängtade ljuset närmar sig vilket innebär högsäsong för oss på Spectratec. Skarpt solljus kan verka störande både i hemmiljö och arbetsmiljö. Solskyddsfilm filtrerar bort 99 % av solens UV-strålning och ger ett bra skydd för dig och din interiör. Vi erbjuder även andra solskyddsprodukter till exempel markis, lamellgardin och rullgardin.

Januari 2017
Nytt år och nya utmaningar! Vi ser fram emot att träffa er under 2017 och erbjuda våra kvalitativa helhetslösningar inom solskydd, säkerhet och profilering.

December 2016
KUNDER OCH LEVERANTÖRER! STORT TACK FÖR ÅR 2016. ISTÄLLET FÖR JULKLAPPAR VILL VI VISA ER ALLA VÅR TACKSAMHET I ETT STÖRRE PERSPEKTIV. VI SKÄNKER 15 000 KRONOR TILL BARNCANCERFONDEN 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
ÖNSKAR LINDA, MARIA, BENGT, TOBIAS & MAGNUS

 

bcf_julknapp_250


November 2016

Solskyddsgardin/energigardin är ett bra och effektivt alternativ till solskyddsfilm när solen under hösten och vintern ligger lågt och är störande på arbetsplatsen.


Augusti 2016

Bästa kunder! Nu är vi åter fulltaliga efter en fin semester. Vi arbetar under högtryck med alla våra produkter – solskydd, säkerhet och profilering. Beställ i god tid! Fortsatt fin sommar önskar vi er alla/ Magnus, Tobias, Bengt, Linda & Maria.


Juli 2016

Tänk på! Du kan på ett enkelt sätt uppgradera dina fönsterglas till säkerhetsglas (skalskydd) med hjälp av vår godkända splitterskyddsfilm (4 mil/ EN12600). På så vis kan du förhindra splitter från glaset om det skulle utsättas för yttre påverkan. Vi har förstärkt många fastigheter och privata bostäder på detta vis för att skydda mot till exempel inbrottsförsök, vandalism, terrorhot eller hot mot civilpersoner.


Juni 2016

När säkerhet, trygghet och kvalitet prioriteras ringer man bevisligen Spectratec. Efter fyra dagars arbete i Frankrike under mycket speciella former är vi nu hemma igen en erfarenhet och många goda kontakter rikare. Tack!


Maj 2016

Tack för två givande dagar på mässan i Lindab Arena.


Januari 2016

Tänk på att Spectratec AB erbjuder ett brett urval av produkter och tjänster:

Solskyddsfilm, Energisparfilm, UV-Skyddsfilm, Markiser, Lamellgardin, Säkerhetsfilm, Insynsskydd, Hammerglass, Splitterskyddsfilm, EN 12600, EN 356 P2A, MAXAM Repairfilm, Inbrottsgaller, Profilering, Frostfilm, Lackskyddsfolie, Clearshield, Skyltar, Kontrastmärkning, Rollup, Inredningsdekor, Flaggor, Vepor, Trycksaker mm.
Kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation inom Solskydd, Säkerhet eller Profilering. Vi ser fram emot att presentera en helhetslösning efter Dina behov!


December 2015

År 2015 närmar sig sitt slut. Spectratec vill tacka alla goda kunder och leverantörer för det gångna året genom att bli Barnsupporter under år 2016. Vi har skänkt 12 000 kronor till Barncancerfonden och är på så vis med och kämpar för livet! Hoppas att fler företagare tänker och framförallt känner hur vi på olika sätt kan bidra till något större. Samtidigt arbetar vi under högtryck för att skydda fastigheter mot människor som verkligen inte tänker utan istället utsätter andra för fara. Säkerhetsfilmen hjälper till att skydda genom att förstärka fönster och glaspartier på fastigheter.

God Jul & Gott Nytt År!
Önskar Magnus, Tobias, Bengt, Linda & Maria

Barnsupporter Företag Webbknapp 2015

November 2015

Tänk på att risken för inbrott ökar under hösten och vintern när det är mörkare ute. Spectratec erbjuder säkerhetslösningar anpassade efter dina behov. Säkerhetsfilm – insynsskydd – inbrottsgaller – jalusi – hammerglass…

Hör av dig för att boka en kostnadsfri rådgivning!


Oktober 2015

Vi laddar upp med ny varm energi inför vintern! Arbetet pågår för fullt med att snygga till våra kontor och allmänytor, vi ser fram emot att flytta in i våra nya kontor. Samtidigt jobbar vi på med de sista utomhusmontagen av solskyddsfilm för säsongen.


Augusti 2015

På Spectratec har vi haft full upp hela sommaren. Solskyddsfilm, säkerhetsfilm, fordonsdekor, övrig dekorfilm, enstaka skyltar och omfattande skyltlösningar har producerats och monterats. Nu är semestertider över och vi drar igång med full styrka igen! Hoppas att vi ses i höst.


Juli 2015

Vi avslutade förra månaden med att sätta punkt för ett av våra största projekt med hög svårighetsgrad. Solskyddsfilm installerades på 300 kvm glas/kupoltak på en galleria med mycket nöjd kund som belöning. Utmanande arbete men med kompetent och uthållig personal löser vi det mesta.


Juni 2015

Efter ett par dagars kickoff och konferens på varmare breddgrader är vårt team laddade inför sommarens utmaningar. Hoppas vi ses!

Tack till alla er som besökte vår monter under företagardagarna, det var en lyckad mässa som genererade många nya kontakter och affärsmöjligheter.


Maj 2015

En ljus och varm sommar ser vi fram emot! Vi hjälper dig att skapa ett bättre inomhusklimat. Med solskyddsfilm på glasen får du ett behagligare klimat utan att glasen blir mörkare. Filmen reducerar den farliga UV-strålningen med ca 95% och reducerar värme upp till 80%. Ring och boka tid för en kostnadsfri konsultation. 

 

Företagardagarna på Lindab Arena

fb-bild-FD-2015


Januari & februari 2015

Årets första månader går i säkerhetens tecken!

Vi har levererat mycket skalskydd, för att förebygga inbrott genom glas, fastighetens svaga punkt.

Tänk på att vintersolen ligger lågt. Solskyddsfilm på glasen gör inomhusklimatet betydligt behagligare utan att göra glasen mörkare.
Solskyddsfilmen reducerar den farliga UV-strålningen med ca 95%
och reducerar värme upp till 80%.


December 2014

I år har vi valt att skänka 10 000 kronor till Cancerfonden och bidra till arbetet med att ge fler familjer en god jul i framtiden.
God Jul & Gott nytt år!