Spar energi
Våra metalliserande solskyddsfilmer reducerar upp till 80 procent av solens strålningsvärme. Filmen kan reducera värme utan att göra glasen mörka. Flera av våra solskyddsfilmer är speciellt framtagna för att isolera glaset vilket innebär ett sänkt U-värde och minskat kallras på fönsterglasen under de kallare årstiderna. På så vis spar man både energi och pengar.
När man använder aircondition för att få ett behagligt inomhusklimat är det en energisparande åtgärd i sig att komplettera med solskyddsfilm.

Minskar UV-strålning
Solskyddsfilm filtrerar bort 99 % av solens UV-strålning och därför ett bra skydd för golv, möbler, gardiner och övrig interiör som annars bleks och förstörs.

Fungerar som splitter- och insynsskydd
Om glaset skulle spricka ger solskyddsfilmen ett visst splitterskydd. En reflekterande solskyddsfilm kan dessutom ge ett insynsskydd i fastigheten. För Dig som önskar ett mer omfattande skydd erbjuder vi en separat serie av skydds- och säkerhetsfilmer.

Kvalitet, underhåll och garanti
Solskyddsfilm finns i många olika varianter så som klar, tonad och reflekterande. Våra filmer har dessutom en rephärdad yta som gör filmen mycket tålig och lättskött. Fönsterglas med solskyddsfilm kan rengöras som vanligt och kräver inte något speciellt underhåll. Vi kan med stolthet lämna 10 års garanti på invändigt monterade filmer och från 2-5 års garanti på utvändiga montage.

Helhetslösning

Vi skräddarsyr en total solskyddslösning anpassad efter Era behov. Det är inte alltid så lätt att välja rätt. Med många års erfarenhet och produktkännedom besöker vi Er kostnadsfritt för att lyssna till Ert behov. Kanske är det så att solfilm inte är den bästa eller enda lösningen för Er. Vi strävar alltid efter nöjda kunder och vet att det uppnår vi enbart genom kundanpassade lösningar.

[ultimate_spacer height=”50″]
Fler solskyddsprodukter
  • Uv-skyddsfilm
  • Energisparfilm
  • Energi/Solskyddsgardin
  • Lamellgardin
  • Markiser
  • Rullgardin
[ultimate_spacer height=”80″]